Drustrups Bogblog

Drustrups Bogblog

Følg med

Send mig en mail HER og få besked, når der er et nyt indlæg

Steve Jørgensen: Smuttur til Sydafrika

Alt muligt andet godtPosted by Per Drustrup 03 Aug, 2019 21:39

Efter mine egne rejser til og rundt i Sydafrika prøver jeg at følge med i de bøger, der kommer om landet. Derfor var det også dejligt, at fotografen Steve Jørgensen ville sende sin fotobog til mig til anmeldelse.

Som fotograf driver han fotovirksomheden sj-foto.dk, og selvfølgelig havde han sit fotogrej med på et besøg i Sydafrika. Den tur har han lavet en fotobog fra med nogle rigtigt fine billeder af nogle af de fascinerende dyr i den lige så spændende natur i især Kruger Nationalparken. Dertil kommer enkelte billeder og historier om lokale folk. Hans billeder suppleres af korte beskrivelser med indtryk fra hans oplevelser der samt nogle enkle fototips.

Billeder og tekst viser den store fascination og de gode oplevelser, Steve Jørgensen, har haft. Det engagement bærer bogen oppe sammen med de udmærkede billeder. De fik mig til at længes efter en tur mere! Desværre er gengivelsen af billederne slet ikke optimal med den trykkvalitet, fotografen har valgt. Det er ærgerligt, men det har formodentligt været et økonomisk spørgsmål.

Bogen er et godt visitkort for fotografen samtidig med at den er et godt minde fra turen. Den kan også bruges som fotobog til dejligt videbegærlige børn, men der er nu flere andre, bedre og mere omfattende fotobøger til dem om Afrikas vilde dyr

Det er første bog i en planlagt serie med fotorejsebøger.

Jeg giver bogen 3 stjerner:

Steve Jørgensen
Smuttur til Sydafrika : En fantastisk rejse i den vilde natur
www.sj-foto.dk, 2018
52 sider

Bogen er modtaget som anmeldereksemplar fra fotografen.